Om oss

Efter många års sökande hade Susanne letat efter någon lösning som på ett enklare sätt kunde underlätta kloklippningen på hennes Jack Russel. Susanne satte igång med eget skapande för att få fram en produkt, resultatet blev en kombination av både hjärngympa och tassvård. En kombination av klofil och aktiveringsleksak Produktens namn blev "SpinTrim" . En design och prototyp togs fram med hjälp av Millcroft AB

Tanken är att hundarna aktiveras mentalt fysiskt och samtidigt filar ner klorna. Det gör att det underlättar vardagen för hundägare, som på ett enkelt sätt kan ha koll på sin hunds klor och därmed minska behovet av kloklippning.

Produkten "SpinTrim" är en klofil och aktiveringsleksak i ett! Den fungerar som så : SpinTrim matas med godis upptill och hunden lär sig snabbt att om den roterar på skivan med framtassarna så åker godiset ut på sidorna med hjälp av centrifugalkraften.

Bakklorna har ett naturligt större slitage och behöver normalt inte klippas lika ofta som framklorna. Bakklorna löser Susanne med hjälp av en vanlig klofil och klicker. Nu har kloklippning förvandlats till en rolig stund tillsammans.

© 2021 Pawfix - E-handel av Kemero