Om Pawfix

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pawfix vision är att underlätta vardagen för hundägare. Att skapa marknadens smartaste klofilar som även fungerar som aktiveringsleksaker för hundar som både aktiveras mentalt, fysiskt och filar ner klorna.
Pawfix är ett företag i Örebro grundat av Susanne Damgren 2014 och i Januari 2015 öppnade webshopen. Organisationsnummer: 601002-6729.

Bakgrund

Det är med oerhörd glädje och stolthet jag kan presentera min uppfinning, en klofil och aktiveringsleksak i ett. Efter många kamper med min hund när det gällde kloklippning och även ett flertal veterinärbesök, fick jag så dåligt samvete att jag till slut började fundera ut lösningar på hur jag på ett enklare och roligare sätt skulle kunna klippa klorna på min hund.

Resultatet blev produkten Spintrim en klofil som även är en aktiveringsleksak där hunden både aktiveras mentalt, fysiskt och filar ner klorna. Med hjälp av min produkt har utmaningen istället blivit till en rolig stund tillsammans med min hund. Jag är oerhört glad över att jag kan hjälpa andra hundägare som har problem med kloklippningen.

Design

Produkten SpinTrim är en klofil och aktiveringsleksak i ett! En platta roterar när hunden försöker få ut godiset som läggs i på ovansidan. SpinTrim har ett tåligt slippapper som likt en nagelfil filar hundens klor.