Integritetspolicy
Dina personuppgifter används endast för att kunna fullfölja våra åtaganden

Det innebär att vi inte delar och säljer några uppgifter vidare. Vid köp måste du samtycka till att vi använder dina personuppgifter för att kunna leverera dina varor. De uppgifter vi behöver är din adress, mejl och telefonnummer. Vi måste också av bokföringskäl spara dina beställningar i sju år i enlighet med bokföringslagen. Vi vill också kunna bistå med service om du t ex behöver reklamera en vara eller utnyttja din garanti.

Om du handlar via Payson eller Paypal så finns inte dina personuppgifter sparade i vårt kundregister. Likaså får vi aldrig del av personnummer eller kortuppgifter då de uppgifterna går direkt till de betalföretag vi anlitar. Dvs Payson, Paypal och Swish.

För oss på Pawfix är GDPR (den lag som ersätter PUL och som gäller i hela EU) inte någon större förändring. Vi har aldrig använt några personuppgifter för annat syfte än att leverera beställningarna. Du får aktivt välja följa oss på Facebook eller Instagram.

Inga uppgifter sparas mer än nödvändigt. Det innebär att vi nu raderat gamla mejlkonversationer och dokument som inte längre är aktuella. Vi har också sett över våra säkerhetsrutiner så att de uppgifter vi har förvaras så säkert som möjligt. På vårt företag finns det två personer som kan ta del av personuppgifter och det är endast för att kunna hjälpa dig i vår kundtjänst eller se till att du får dina varor så snabbt som möjligt. Du kan kontakta oss om du vill veta vilka uppgifter som finns lagrade, ändra på någon felaktighet eller om du vill att några uppgifter ska tas bort susanne@pawfix.se

Externa aktörer som behöver tillgång till viss data är Payson, Paypal eller Swish för dina betalningar. Därefter är det PostNord eller DHL som behöver din adress för att kunna leverera din vara. Utöver det använder vi Fortnox för vår bokföring. All bokföring behöver enligt lag sparas i 7 år. Som bank använder vi Swedbank. Alla dessa aktörer, precis som oss, är enligt lag skyldiga att förvara dina uppgifter på ett säkert sätt.

Den här hemsidan använder sig av cookies. Det är en textfil som hjälper oss att föbättra användarupplevelsen på hemsidan. Vi kan inte indentifiera dig som person utifrån dessa uppgifter. Den ger oss statistik på populära produkter och hur hemsidan används av våra besökare. Det går att ställa in din webläsare så att cookies blockeras om du skulle vilja.

Cookies är grunden för att göra hemsidan så kundanpassad som möjligt och underlätta för våra besökare. Det görs via Google Analytics men också via pixel från Facebook. Det är ingen information vi delar med andra utan enbart till för att förbättra vår hemsida och service till dig som kund. Datan sparas i maximalt 26 månader. Här kan du läsa mer hur datan via Google hanteras: Sekretess hos Google samt säkerhet hos Facebook och varför cookies används.

Dina mejl och sms raderas så fort vi svarat på dina frågor och tills eventuella problem blivit lösta.

© 2019 Pawfix - E-handel av Kemero