SpinTrim

Artikelnr: opTV3Mcw1EI6
595,00 kr

625,00 kr

-5%

Klofilen SpinTrim har uppdaterats till en bättre version med nya funktioner och högre kvalité. Motståndet på den övre skivan kan nu anpassas så att den passar just din hund, för att maximera både nyttan och lekglädjen. När slippappret blir slitet kan du sedan enkelt byta ut det och sätta på ett nytt och sedan fortsätta använda klofilen. Många hundar tycker det är obehagligt att klippa klorna. Med hjälp av klofilen så underlättar du vardagen för både dig och din hund. Klofilen SpinTrim är tillverkad i Sverige. Ord pris : 625 kr Introduktionspris : 595 kr

Beställningsvara
Fortsätt handla
Dela SpinTrim
 • Produktbeskrivning

  Problem med kloklippning?

  SpinTrim är en belöningsbaserad klofil som går ut på att hundarna själva krafsar med klorna på slipdelen och när de lyckas få SpinTrim i snurrning kommer det ut godis på sidorna. SpinTrim filar framklorna. Bakklorna har har ett högre naturligt slitage och har därmed inte lika stort behov av att klippas som fram.
  Med hjälp av denna smarta klofil minskar du behovet av kloklippning och
  samtidigt aktiverar du hunden. Nedan följer lite riktlinjer för hur du o din hund skall använda klofilen:

  • Lägg lite godis som hunden tycker om i hålen på ovansidan. Se bara till att godiset kommer ned så att hunden inte kan slicka upp den med tungan.
  • Sedan gäller det att få hunden att förstå att den med tassarna o klorna skall krafsa på plattan så att plattan roterar o slungar ut godiset. Oftast lär sig hunden det på egen hand.
  • Om hunden behöver hjälp på traven så kan du hjälpa hunden genom att belöna den så fort den börjar krafsa på plattan så att den roterar. Hunden kommer snabbt att upptäcka att godiset då slungas ut på sidan.
  • Rekommenderad användning är 1- 2 gånger i veckan och cirka 5 -10 minuter varje gång. Det är viktigt att du kollar klorna under användningen eftersom hundar har olika klor som filas olika mycket.
  • Ett tips är att ställa filen utom synhåll i en garderob eller dylikt och ta fram den bara när den skall användas. På så sätt vet hunden vad som väntar och ser fram mot en rolig stund tillsammans och lite godis såklart.
  • Observera att klofilen inte bör användas utomhus eller i våta utrymmen.

  Knopparna på ovansidan varierar.

 • Specifikationer
Senast visade
Klofilen SpinTrim har uppdaterats till en bättre version med nya funktioner...
595,00 kr 625,00 kr
Slippapper som enkelt byts ut när det gamla är förbrukat. Passar till...
69,00 kr
Väska med fästanordning till bajspåsar + 3 rullar med 15 st färgade...
49,00 kr
© 2021 Pawfix - E-handel av Kemero