SpinTrim

Artikelnr: opTV3Mcw1EI6
429,00 kr

Problem med kloklippning? Inte nu längre. Prova SpinTrim som är en belöningsbaserad klofil. Många hundar tycker det är obehagligt att klippa klorna. Ett alternativ är att använda SpinTrim som är en kombinerad klofil och aktiveringsleksak i ett. Med hjälp av denna klofil minskas behovet av kloklippning och din hund blir aktiverad på samma gång. Produkten SpinTrim är tillverkad i Sverige.

I lager
Fortsätt handla
Dela SpinTrim
 • Produktbeskrivning

  Problem med kloklippning?

  SpinTrim är en belöningsbaserad klofil som går ut på att hundarna själva krafsar med klorna på slipdelen och när de lyckas få SpinTrim i snurrning kommer det ut godis på sidorna. SpinTrim filar framklorna. Bakklorna har har ett högre naturligt slitage och har därmed inte lika stort behov av att klippas som fram.
  Med hjälp av denna smarta klofil minskar du behovet av kloklippning och
  samtidigt aktiverar du hunden. Nedan följer lite riktlinjer för hur du o din hund skall använda klofilen:

  • Lägg lite godis som hunden tycker om i hålen på ovansidan. Se bara till att godiset kommer ned så att hunden inte kan slicka upp den med tungan.
  • Sedan gäller det att få hunden att förstå att den med tassarna o klorna skall krafsa på plattan så att plattan roterar o slungar ut godiset. Oftast lär sig hunden det på egen hand.
  • Om hunden behöver hjälp på traven så kan du hjälpa hunden genom att belöna den så fort den börjar krafsa på plattan så att den roterar. Hunden kommer snabbt att upptäcka att godiset då slungas ut på sidan.
  • Rekommenderad användning är 1- 2 gånger i veckan och cirka 5 -10 minuter varje gång. Det är viktigt att du kollar klorna under användningen eftersom hundar har olika klor som filas olika mycket.
  • Ett tips är att ställa filen utom synhåll i en garderob eller dylikt och ta fram den bara när den skall användas. På så sätt vet hunden vad som väntar och ser fram mot en rolig stund tillsammans och lite godis såklart.
  • Observera att klofilen inte bör användas utomhus eller i våta utrymmen.

  Knopparna på ovansidan varierar.

 • Specifikationer
Senast visade
Problem med kloklippning? Inte nu längre. Prova SpinTrim som är en...
429,00 kr
Snabb belöning vid rätt tidpunkt - klickerträna din hund.
19,00 kr
Väska med fästanordning till bajspåsar + 3 rullar med 15 st färgade...
49,00 kr
© 2019 Pawfix - E-handel av Kemero